Disclaimer

Algemene disclaimer

Alle informatie op de website van Essent Bewust Veilig heeft een informatief karakter. Alhoewel Essent Bewust Veilig getracht heeft om deze informatie zo volledig en accuraat mogelijk weer te geven, garandeert Essent Bewust Veilig niet de juistheid, toepasselijkheid, betrouwbaarheid, tijdigheid of nauwkeurigheid van de informatie op de website. Essent Bewust Veilig accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor enige vorm van schade naar aanleiding van het gebruik van de website of de informatie die op de website beschikbaar is.

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag op geen enkele manier worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, elektronisch of op welke andere wijze dan ook, zonder dat Essent Bewust Veilig voorafgaand schriftelijke toestemming heeft gegeven. Alle rechten zijn voorbehouden aan Essent Bewust Veilig.

Op deze website staan diverse links naar websites die niet van Essent Bewust Veilig zijn. Essent Bewust Veilig is niet verantwoordelijk voor de inhoud en het privacybeleid van andere websites.

Essent Bewust Veilig behoudt zich het recht voor om deze gebruiksvoorwaarden te wijzigen.